MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlandse pelgrim in Mekka omgekomen

06 januari 2006 | in Geloof | 1 Reactie

Het Algemeen Dagblad meldt dat een Nederlandse pelgrim donderdag is omgekomen toen een pension in het islamitische pelgrimsoord Mekka instortte. Het gaat om de 65-jarige Maimoun Kishouhi uit Haarlem. Ook zo’n 33 andere pelgrims lieten hierbij het leven. Kishouhi verbleef samen met honderden andere Nederlandse pelgrim in een hotel op steenworp afstand van het ingestortte gebouw. Onderweg naar zijn hotel kwam hij onder het puin terecht. Naast de 34 doden zijn er ook ruim zestig gewonden. In het Algemeen Dagblad vandaag ook een verslag van Khadija el Azzouzi vanuit Mekka.

Er is 1 reactie

  1. Soussia
    08 januari 2006 om 11:42 uur.

    ina lilahi wa ina ilayh razjie3oun.. Allahihamo wa ierhem zjamie3 elmoslimien.

Plaats je reactie