MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohammed B. wil zelf pleidooi houden

07 januari 2006 | in Maatschappij | Reageer

Mohammed B. zal in het proces tegen de Hofstadgroep zelf zijn pleidooi houden. Hij heeft daarvoor via zijn advocaat P. Plasman bij de rechtbank een uur de tijd gevraagd. Het pleidooi zal op 16 januari plaatsvinden in de bunker in Amsterdam-Osdorp.

B. staat momenteel terecht voor zijn rol binnen het vermeende terreurnetwerk. Het Openbaar Ministerie heeft veertien leden gedaagd. Sinds het begin van het proces begin december zijn vijf verdachten uit voorarrest vrijgelaten. B. zou samen met enkele anderen gangmaker zijn geweest binnen de groep vrienden.

Plaats je reactie