MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samir A. gedrogeert door Justitie

13 januari 2006 | in Maatschappij | Reageer

Volgens zijn echtgenote Abida, wordt Samir A. volgende week onder narcose naar het het Haagse Bronovo-ziekenhuis overgebracht. Zij zou dit gisteren hebben vernomen tijdens een bezoek aan Samir in het penitentiair ziekenhuis in Scheveningen. Abida verklaarde dat justitie dit wil doen omdat wordt gevreesd voor een ontsnappingspoging of een bevrijdingsactie.

Inmiddels heeft zij de Europese Organisatie ter Bescherming van de Rechtspositie van Gedetineerden (EORG) ingeschakeld. Het openbaar ministerie weigert ieder commentaar meldt de Telegraaf vanmorgen.

Plaats je reactie