MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Touzani wil niet naar RBC Roosendaal

13 januari 2006 | in Sport | Reageer

FCUpdate bericht dat RBC Roosendaal er niet in is geslaagd om Karim Touzani op huurbasis over te nemen van FC Twente. De Marokkaanse verdediger heeft besloten om niet in te gaan op de aanbieding van de Roosendaalse hekkensluiter. Touzani, die nog deze maand wil vertrekken uit Enschede, heeft besloten om te wachten op een andere club. De verdediger liep eerder stage bij Hull City en het Spaanse Albacete.

Plaats je reactie