MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spoedoverleg over Marokkanen Amsterdam

17 januari 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

De Amsterdamse burgemeester Job Cohen roept alle veertien stadsdeelvoorzitters bijeen om te praten over de problemen met Marokkaanse jongeren in de stad. Volgens Elsevier.NL is de aanleiding hiervoor de recente escalatie van geweld en vernieling op verschillende plaatsen in de stad: rond de jaarwisseling werden tientallen auto’s vernield.

Het geweld heeft volgens Elsevier wel een oorzaak. Veel jongeren klagen vooral over het optreden van de Amsterdamse politie, die vaker identiteitscontroles uitvoert. De politie zou daarbij discrimineren.

Er zijn 2 reacties

 1. Harry Mooren
  17 januari 2006 om 05:42 uur.

  LS,

  Hallo vrienden?? van Nederland,

  Enige tijd geleden waren er in Nederland een groep mensen die voor onrust zorgden in de Nederlandse samenleving.

  Totdat er een groep vond dat het afgelopen moest zijn.

  Denk aan het schoonvegen van De Dam of het CS in Rotterdam.

  Ik denk dat het nu tijd wordt dat deze groep weer opstaat en de groep
  raddraaiers die menen onze samenleving te moeten verzieken eens stevig
  aan te pakken.
  Ik wil graag samen met vele andere hieraan meewerken om dit zootje ongeregeld een goed pak slaag te geven zodat ze voor eens en voor altijd weten dat wij deze raddraaiers in Nederland niet willen.

  Autochtonen en allochtonen kunnen heel goed met elkaar leven maar het zootje raddraaiers moet een lesje gegeven worden.

  MvG

  Harry Mooren

 2. jasper
  17 januari 2006 om 07:27 uur.

  Ach ja, natuurlijk. Het is weer de schuld van de politie. Schoften zijn het, om identiteitscontroles uit te voeren. Hoe durven ze? Als je daar niet opgefokt van wordt…
  Nou, dan zullen ze het weten ook. We gaan rellen jongens. Eerst maar ’s die Jood pakken,die daar woont. Ook al zo’n Marokkanenhater. Als Cohen op de thee komt, zullen we het ‘m nog eens precies uitleggen.
  Het moet nou maar afgelopen zijn met Marokkantje-treiteren.

Plaats je reactie