MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko tegen Angola: 2-2

18 januari 2006 | in Sport | Reageer

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Marokko en Angola in Rabat begon gisteren goed voor Marokko, maar is uiteindelijk geëindigd in een gelijkspel. Na zeven minuten stond Marokko al aan kop met twee treffers van Arouane Chamakh en Youssef Hadji. Deze voorsprong konden de Atlas Lions echter niet behouden. Al voor de rust scoorde de Angolees Fabrice Akwa het eerste tegendoelpunt. Zijn collega Pedro Mantorras zorgde voor de gelijkmaker na een penalty in de 74e minuut.

De vriendschappelijke wedstrijd werd gespeeld ter voorbereiding van de African Cup of Nations, die overmorgen begint. Marokko speelt op zaterdag haar eerste wedstrijd in Egypte tegen de Ivoor Kust. Daarna volgen wedstrijden tegen Libië en Egypte in groep A.

Plaats je reactie