MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse bruidsmodeshow in Den Haag

19 januari 2006 | in Amusement | 3 Reacties

De Marokkaans ontwerpster Amal Caboun probeert de traditionele Marokkaanse bruidsjurk van een modern tintje te voorzien. De 18-jarige laat vandaag haar bruidscollectie zien tijdens een modeshow in Den Haag. Als negaffa houdt zij zich niet alleen bezig met het ontwerpen van jurken. Ook het kapsel, de make-up en manicure neemt ze voor haar rekening. “Misschien is het ook een goed idee voor alle Nederlandse bruidjes. Ik help ze graag” zegt Amal vandaag in het Algemeen Dagblad.

Er zijn 3 reacties

 1. maghreblog
  19 januari 2006 om 07:37 uur.

  hi, i discover your website, is really nice!
  i’m one of the maghreblog admin & i invit you to discover our blog!
  good job!

 2. samiha
  20 januari 2006 om 09:17 uur.

  ik zou graag marokaanse bruidskleding willen zien zoeden jullie een paar fotos naar me toe willen sturen

  alvast bedanken

 3. manal
  18 oktober 2010 om 10:24 uur.

  ik wil graag marokkanse trouw jurken op het website zien

Plaats je reactie