MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kinderen kiezen nieuwsfoto Ali B.

23 januari 2006 | in Amusement, Maatschappij | Reageer

In het Rotterdamse kindermuseum Villa Zebra is zondag de Nieuwsfoto van het Jaar gekozen. De kinderen in Nederland kozen een foto van Rapper Ali B. als beste. Uit zo’n 1000 foto’s van gebeurtenissen in het afgelopen jaar, werd een plaatje van de Marokkaanse rapper uitgekozen. Nieuwsfoto van het Jaar is een initiatief van de wekelijkse jongerenkrant Kidsweek, ANP Foto en Villa Zebra.

Plaats je reactie