MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TV: special over aapjes uit Marokko

02 februari 2006 | in Maatschappij | Reageer

Ieder jaar worden jonge berberapen, baby’tjes vaak nog, als vakantiesouvenir uit Marokko mee naar Europa genomen. Volgens onderzoek gaat het vermoedelijk om zo’n 300 dieren per jaar. Eenmaal thuis blijkt het babyaapje specifieke verzorging nodig te hebben. En als ze iets ouder worden, zijn ze in huis niet meer te houden. Dan worden de diertjes gedumpt. Gelukkig worden deze kleintjes gered door Stichting AAP. In de Stichting AAP special ‘berberapen in nood’ is te zien hoe zij en vele andere liefdevol werden opgevangen. Vandaag op NED2 om 16.55 uur.

Plaats je reactie