MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Groot Marokkaans Fashion evenement

05 februari 2006 | in Amusement | 4 Reacties

Op zondag 12 maart 2006 vindt de jaarlijks terugkerende Negeffa Award show van Maroc Store plaats in Amsterdam. De show, die alléén toegankelijk is voor vrouwen, is het grootste Marokkaanse Fashion evenement van het jaar. Vorig jaar was het evenement binnen een week uitverkocht en waren er ruim 1.000 aanwezigen. Naast optredens en andere modeshows zullen de 6 populairste negeffa’s van dit moment worden uitgenodigd en de gelegenheid krijgen om in één dag een indruk te geven van hun collectie. Van deze zes mag één deelnemer de Award voor beste Negeffa naar huis meenemen.

Er zijn 4 reacties

 1. InGeniuZ
  05 februari 2006 om 05:45 uur.

  Zoveel mooie Marokkaanse sexy meisjes kun je beter geen mannen toelaten. Dat zouden ze niet aankunnen, ammaai want een mooie schoonheden die Marokkaanse meisjes, wallah ik kan gewoon niet zonder hun. pffffffff.

 2. naima
  06 februari 2006 om 06:11 uur.

  ok dan zeker weer van de partij,

 3. amore
  06 februari 2006 om 09:50 uur.

  EERLIJK GEZEGD IK VIND MAROKKAANSE VROUWEN AANTREKELIJK VOORAAL ALS ZIJ MAROKKAANS KLEDING DRAGEN ,IK HOUDT BIJ MAROC

 4. fadoua
  06 februari 2006 om 06:38 uur.

  eh bessah voor marokaanse schoonheden en de negaffa

Plaats je reactie