MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FBI chef bezoekt Marokko

06 februari 2006 | in Maatschappij | 8 Reacties

Robert Mueller, hoofd van het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI), brengt vandaag een bezoek aan Marokko. De FBI zal daar praten over een betere samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van de twee landen. Mueller ontmoet de Marokkaanse autoriteiten om te praten over de strijd tegen terrorisme en samenwerking bij politieonderzoeken. Marokkaanse veiligheidsdiensten hebben de afgelopen jaren bijna 2.000 mensen gearresteerd, die mogelijk betrokken zouden zijn bij extremistische groeperingen gelinkt aan Al-Qaeda.

Er zijn 8 reacties

 1. Saida
  06 februari 2006 om 03:36 uur.

  het is beter om bij dit soort berichten maar niet aan onzinnige zaken zoals mensenrechten te denken. Zaken zoals mensenrechten hebben nogal de neiging om een schaduw op zulke heugelijke berichten te werpen.
  Want we kunnen het ook positief bekijken: Balkenende zou een moord plegen voor zo’n bezoekje. Maar jammer voor Balkenende hebben we hier in Nederland zoiets lastigs als de wet. Terroristen kunnen gewoon een advocaat nemen en blijken later helemaal geen terrorist te zijn en sta je gewoon voor schut.
  In Marokko niet. De Marokkaanse overheid kan zich zelf op de schouder kloppen dat ze 2000 terroristen hebben opgepakt en echt geen haan die er naar kraait of het nou echt terroristen zijn of niet.
  Vandaar dat mensenrechtengedoe toch zo vervelend is als je wil scoren met hoeveel terroristen je nou heb opgepakt of niet.

  ps ik vraag me af of er Marokkanen zijn die zich nu op de borst kloppen van yes we r the good guys. Amerika ziet ons als the good guys!

 2. nordin
  06 februari 2006 om 05:05 uur.

  Voor wat hoort wat.
  Marokko levert verdachte of potentieele “terroristen”aan de vs en de vs geeft steun in de zaak de westelijke sahara.
  En vergeet niet dat veel marokkanen in verband worden gebracht met terrostitische activiteiten.

  wat betreft de mensenrechten zou de vs ook niet trots mogen zijn enof op de borst kloppen en met haar ook vele westerse landen.

 3. djinnz
  07 februari 2006 om 12:03 uur.

  MENSENRECHTEN dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

 4. Khalid
  07 februari 2006 om 06:12 uur.

  Hhahaha, Saida heeft gelijk.

 5. amore
  07 februari 2006 om 09:35 uur.

  MENSEN RECHTEN OP PAPIER OOK IN HET WESTEN.

 6. yahia
  08 februari 2006 om 01:51 uur.

  mijn vrouw heet ook saida maar ikgeef haar niet altijt gelijk
  maar jij saida je hebt 100% glijk

 7. MoOtje
  09 februari 2006 om 10:12 uur.

  EWa Maghreb is weer gatarlijk hahah!

  GA zod oor pak ze allemaal op hahah

  geeng rappenmet veiligheidsdiensten van marokko !!! ahaha

 8. Maghreb Magazine » FBI-directeur tevreden over Marokko
  02 juli 2007 om 09:39 uur.

  […] Vorig jaar bracht de FBI ook al en bezoek aan Marokko. Toen werd gesproken over de verbetering van de samenwerking tussen de veiligheidsdiensten van de twee landen. […]

Plaats je reactie