MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Remkes in gesprek met Marokkanen

08 februari 2006 | in Maatschappij, Politiek | Reageer

Minister Remkes van Binnenlandse zaken heeft afgelopen maandag een werkbezoek gebracht aan het grotendeels door Marokkanen gerund jongerencentrum ‘Oportuna’. Hij sprak daar met de mensen van het buurthuis, die overlast in de buurt helpen tegengaan. Het bezoek van de minister stond in het teken van de problematiek met jongeren in Amsterdam-West. Remkes ging ook in gesprek met politiemensen over overlast door Marokkaanse jongeren. De minister vindt dat het tegengaan van voortijdige schooluitval van allochtonen, topprioriteit moet krijgen de komende jaren.

Plaats je reactie