MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boek over voetbal in Afrika

09 februari 2006 | in Sport | 2 Reacties

Sinds kort is ‘Football in Africa. Conflict, Conciliation and Community.’ verkrijgbaar. Het wetenschappelijk boek is samengesteld door Gary Armstrong en Richard Giulianotti en gaat in op de dieperliggende achtergronden van het Afrikaanse voetbal. Zo wordt duidelijk gemaakt dat het ontstaan van voetbal in de meeste Afrikaanse landen komt door de invloed van Europese kolonialisten.

Er zijn 2 reacties

 1. Mo
  09 februari 2006 om 10:23 uur.

  Jammer dat die invloed niet egt doorgedrongen is in die zwakke Marokkaanse mentaliteit (bedrog, geen zelfkritiek en solistisch)..dan hadden we niet 1 jaar in de finale gestaan van de Afrika Cup en het volgende in de 1e ronde eruit vliegen zonder een doelpunt te maken…shame on you..Moroccans

 2. Olie_sheikh
  10 februari 2006 om 11:31 uur.

  Jawel,

  We waren bezit door Frankrijk. Met Frankrijk was hetzelfde geval.

  Was die invloed maar niet doorgedrongen.

Plaats je reactie