MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fototentoonstelling Berkane en Al Hoceima

09 februari 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

In Maassluis is dinsdag een tentoonstelling geopend in het kader van 400 jaar betrekkingen tussen Marokko en Nederland. Op initiatief van de Vereniging van Nederlandse gemeenten is een fototentoonstelling gemaakt over de steden Berkane en Al Hoceima. De tentoonstelling is te zien vanaf woensdag tot en met 9 maart in de hal en foyer van het stadhuis.

Er is 1 reactie

  1. azul
    11 februari 2006 om 04:17 uur.

    salam

Plaats je reactie