MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Anouar Diba is in vorm

13 februari 2006 | in Sport | 8 Reacties

Dankzij de doelpunten van de Marokkaanse voetballer Anouar Diba, pakte NAC gistermiddag een punt tegen Feyenoord. Dat staat in Breda gelijk aan een overwinning, dus was Diba de held van de middag. Volgens BN/De Stem is Anouar Diba in vorm bij NAC. Sinds zijn nieuwe rol als aanvallende middenvelder gaat de 22-jarige Utrechter steeds beter spelen. Hij groeit in zijn rol van spelverdeler en weet zelf het doel de laatste weken ook weer te vinden. Tegen FC Utrecht en ADO Den Haag scoorde hij al en gisteren was het dus weer raak, aldus de krant vandaag.

Er zijn 8 reacties

 1. amore
  13 februari 2006 om 10:57 uur.

  weer een talent op nederlandes velden ,die uit blinkt
  ik hoop dat marokkaanse bond ogen heeft voor deze talant

 2. amore
  13 februari 2006 om 04:54 uur.

  githic
  maak je verhaal kort dan kan iederen mee discusseren

 3. Uglyboy
  14 februari 2006 om 08:38 uur.

  marokanen willen te veel fransen kijk diba sektiou ramzi boukhari boutaharen bouchiba allemaal top spelers die niet in aanmerking komen voor marokko en dan afvragen waarom zo snel uitgeschakeld

 4. lemin
  14 februari 2006 om 09:11 uur.

  zeker is er talent in de marokaanse gemeenschap ik hoop dat we alleen met het nationale elftal hoger komen helaas zien we dat niet terug, hoe zou dat komen weten jullie misschien wat de probleem is want voetballers hebben we wel .

 5. Abdellatif
  15 februari 2006 om 03:02 uur.

  Jongens zoals diba zijn een goede voorbeeld voor marokaans jeugd ,ze laten ons zien hoe je moet voetballen.Ga zo door Anouar dan komt het ons wel goed inchaallah

 6. bilal
  21 februari 2006 om 03:24 uur.

  diba doet het zeker goed en hij hoord zekker bij het marokaanse elftal maar ik blijf natuurlijk beter he

 7. jamel
  21 maart 2006 om 09:36 uur.

  diba is sinds de komst van de nieuwe trainer beter in beeld…hij heeft zijn ritme te pakken staat nu weer in de basis en dat is goed voor zo’n jonge speler…maar toch zal ik hem pakken als die op een of ander marokaans toernooi is wel komen he diba…

 8. anouardibahoograven
  18 november 2006 om 01:14 uur.

  hoograven is de naam

Plaats je reactie