MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Allochtonen stemmen vaak links

14 februari 2006 | in Politiek | 1 Reactie

Bijna de helft van de allochtonen (46 procent) zegt te gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart a.s. Dat blijkt uit een onderzoek van FORUM en Motivaction. De Turkse gemeenschap toont zich het meest enthousiast om naar de stembus te gaan (53 procent), Marokkanen het minst met 40 procent. Een kwart van de allochtonen gaat zeker niet stemmen, omdat zij geen vertrouwen of interesse in de politiek hebben. Uit het onderzoek blijkt verder dat allochtonen voornamelijk links stemmen. De PvdA kan op de meeste stemmen rekenen, gevolgd door GroenLinks.

Er is 1 reactie

  1. jef
    17 februari 2006 om 12:10 uur.

    Links en PvdA????? lijkt me een contradictie…

Plaats je reactie