MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Even rust voor Abdelkarim Kissi

14 februari 2006 | in Sport | 3 Reacties

Voetbalprimeur.NL meldt vandaag dat de Marokkaanse profvoetballer Abdelkarim Kissi overtraind is. Hij moet daarom van SC Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek een aantal duels aan zich voorbij laten gaan. Afgelopen weekend miste Kissi ook al een wedstrijd tegen Vitesse vanwege de griep. De 25-jarige Kissi zal hoogstwaarschijnlijk vervangen worden door Hjalte Bo Nörregaard.

Er zijn 3 reacties

 1. smikeli
  14 februari 2006 om 03:32 uur.

  jammer we zien je graag in actie we hopen op je terugkomst
  VEEL beterschap namens alle mocro s en mokers van nl

 2. bilal
  15 maart 2006 om 11:04 uur.

  Ik ben van belgïe maar ik kijk graag naar de nederlandse voetbal zeker als er marokanen tussen zitten ik hoop dat je snel geneest

  Bilal, veel beterschap namens alle marokanen

 3. Ela Ernesti
  05 april 2006 om 10:49 uur.

  Hey Karim!!
  How are you in Holland…..??
  I would see you again… :-))
  I work from 18 April again in Lake Side Inn!!
  I hope I see you…..
  Bye Ela

Plaats je reactie