MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Debat tussen Pechtold en Aboutaleb

16 februari 2006 | in Politiek | Reageer

D66 Amsterdam organiseert op zondag 19 februari van 16.00- 17.30u een debat tussen minister Pechtold en de Marokkaanse wethouder Aboutaleb over het Grote Stedenbeleid. Het grote stedenbeleid is lokaal in handen van een PvdA wethouder en landelijk ligt het bij een D66 minister. Wat zijn de verschillen, waar kunnen ze elkaar vinden? Is het grote stedenbeleid een succes of moet er nog veel gebeuren? D66 organiseert dit debat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Het debat zal zich verder toespitsen op verschillende thema’s van het grote stedenbeleid waaronder onderwijs, armoede en werkgelegenheid. Wat gaat er goed en wat gaat er nog niet goed? Waar ligt de verantwoordelijkheid van Den Haag en waar ligt de verantwoordelijkheid van de steden zelf?

Ter inleiding van het debat is er een kort interview met Ivar Manuel, lijsttrekker van D66 Amsterdam. Daarna gaan Aboutaleb en Pechtold met elkaar in debat. Tijdens het debat is het mogelijk voor het publiek om vanuit de zaal mee te praten. Ruben Maes leidt het debat. Het debat is op zondag 19 februari van 16.00- 17.30 in de Kerkzaal van Hotel Arena, ’s-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam.

Plaats je reactie