MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Promotiecampagne Marokkaans fruit

18 februari 2006 | in Economie | 1 Reactie

De website voor de Hollandse AGF-handel (AGF.NL) meldt dat het Marokkaanse Centrum van Exportpromotie (CMPE) deze week is gestart met een promotiecampagne, die 3 jaar zal duren. Het doel is om citrusfruit en primeurs te promoten op de Russische markt. Rusland is een grote exportmarkt van Marokkaans citrusfruit. De Marokkaanse minister van Buitenlandse Handel legt uit dat er echter meer actie ondernomen moet worden als Marokko deze markt niet wil verliezen. Er bestaat een oneerlijke concurrentie die het imago van Marokkaanse producten dreigt te benadelen.

Er is 1 reactie

  1. smikeli
    22 februari 2006 om 11:38 uur.

    Mocroz gewoon naaien die russen en die hele markt!

Plaats je reactie