MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Blessure Anouar Diba mogelijk ernstig

26 februari 2006 | in Sport | 1 Reactie

Volgens het NAC Blog lijkt de blessure van de Marokkaanse voetballer Anouar Diba ernstig. NAC meldt dat Diba in het duel tegen Heerenveen in de 74e minuut uitviel met bovenbeenklachten. Volgens coach Cees Lok waren de eerste tekenen niet gunstig, omdat er iets leek te knappen in het lijf van de voetballer. “Maar de dokters zin er mee bezig, dus het is nog even afwachten.” Bert van Essen, sportarts van NAC: “Er lijkt inderdaad iets stuk te zijn, we denken aan een spierscheurtje, maar een diagnose is nu moeilijk te stellen. We zullen morgen verder onderzoek doen om te kijken of onze vermoedens bevestigd worden.”

Er is 1 reactie

  1. Mo
    27 februari 2006 om 05:07 uur.

    Beterschap jongen!!!! (Y)…hoop je snel weer op het veld te zien, het ging de laatste tijd erg goed en nu zo’n tegenslag..Good luck

Plaats je reactie