MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse Ouderen Salon geopend

26 februari 2006 | in Maatschappij | Reageer

In Amsterdam Slotervaart is vandaag de Marokkaanse Ouderen Salon feestelijk geopend. Het nieuwe centrum aan de Piet Mondriaanstraat moet jong en oud bij elkaar brengen, om de problemen in de buurt met elkaar te bespreken, maar ook om oudere Marokkanen huiswerkles te laten geven aan de jeugd. Volgens de bedenkers van de salon wordt het de Marokkaanse gemeenschap vaak verweten dat ze te weinig initiatief neemt om problemen op te lossen in de wijk. In navolging van het project met de surveillerende buurtvaders willen ze ook met dit project dat beeld veranderen, meldt AT5.

Plaats je reactie