MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko in Koninklijk Theater Carré

26 februari 2006 | in Amusement | 4 Reacties

Wie in Marokkaanse sferen wil vertoeven, moet op maandag 27 maart naar Koninklijk Theater Carré. Tijdens een benefietgala verzorgen bekende bands een bijzondere show. De Marokkaanse band Kasba, cabaratier Najib Amhali, zangers Lahlou en Jedwane samen met rapper Yes-R, maar ook Lange Frans en Baas B traden op. De opbrengst gaat naar de Stichting Marokko Fonds, dat ontwikkelingsprojecten in het Noord-Afrikaanse land steunt. De benefietavond moet het fonds meer bekendheid geven. Amhali presenteert het gala samen met schrijver Khalid Boudou. De Nationale Commissie voor Internationale Samenwerking en Duurzame Ontwikkeling (NCDO) heeft het Marokko Fonds door subsidie mede mogelijk gemaakt. In het verleden organiseerde de stichting al werkconferenties in Nederland en Marokko en verwierf het bekendheid door het filmproject Moroccan Future Day.

Er zijn 4 reacties

 1. mojo
  26 februari 2006 om 05:15 uur.

  ik zal er zekers zijn

 2. Saida
  27 februari 2006 om 06:11 uur.

  Marokkaanse sfeer? Lange Frans?En bij Jedwane denk ik eerder aan Frans Bauer dan Marokko

 3. rachida
  06 maart 2006 om 03:15 uur.

  Hoe kom je aan kaartjes??????
  HELP

 4. tommy
  06 maart 2006 om 04:07 uur.

  gewoon bij theatercarre.nl kan je kaartjes kopen

Plaats je reactie