MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boulahrouz meldt af voor interland

27 februari 2006 | in Sport | 8 Reacties

Novum nieuws meldt dat Khalid Boulahrouz zich gisteren heeft afgemeld voor Oranje, dat woensdagavond in de Amsterdam Arena een vriendschappelijke interland tegen Ecuador speelt. De 24-jarige verdediger van Hamburger SV heeft last van een voetblessure. Boulahrouz speelde zondag in het met 2-0 verloren thuisduel met VfB Stuttgart de gehele wedstrijd. Volgens Nieuws.NL roept Bondscoach Marco van Basten geen vervanger op voor de Marokkaanse oud-speler van RKC Waalwijk.

Er zijn 8 reacties

 1. Herman
  27 februari 2006 om 05:10 uur.

  Marokkaanse oud-speler?Hij is toch nederlands?

 2. Inayat
  27 februari 2006 om 05:35 uur.

  Nee Herman,
  hij is net zo nederlands als nederlandse kut-marokkanen. Maar die worden dus altijd marokkanen genoemd, ook al zijn ze hier geboren en hebben ze een Nederlands paspoort. Dus is een goede/bekende speler is voor ons ook gewoon een Marokkaan.

  Of behoor jij tot die groep die ‘goeie marokkanen’ gewoon nederlanders noemt en slechte marokkanen ‘marokkanen’?

 3. amore
  27 februari 2006 om 09:40 uur.

  herman INAYAT HEEFT GROOOOOT GELIJK

 4. Khalid
  28 februari 2006 om 05:25 uur.

  wat heeft dit nieuws met marokkaanse sport te maken????
  hij is toch nederlander heeft toch voor nederland gekozen boven Marokko??!!

 5. karin
  01 maart 2006 om 09:40 uur.

  Hij heeft toch ook de Marokkaanse nationaliteit?

 6. Aziz
  11 maart 2006 om 05:14 uur.

  Aziz,

  Hij heeft niet het Nederlands elftal boven Marokko gekozen KHALID, als je eens beter het sport volgt is hij niet eens gevraagd voor Marokko en was Nederland als eerste. Nadat hij een paar wedstrijden had gespeeld met het Nederlands elftal is marokko naar hem toe gekomen of hij met Marokko wilt spelen tja dan ben je wel een beetje laat zoals wij marokkanen wel gewend zijn. DUS….

 7. Zerouali
  11 maart 2006 om 05:18 uur.

  Nou Boulahrouz je hebt een goede keus gemaakt want het voetbal in marokko slaat nergens op, ze hebben niet eens een normale trainer en niet eens normale velden en dan wilt marokko WK 2010 organiseren. Laat de Marokkaanse bond eerst maar eens de spelers van 1980 hun salaris uitbetalen want ze hebben een hele achterstand in het uitkeren van money.

 8. siham boulehrouz
  15 april 2006 om 09:45 uur.

  hi.i am siham boulehrouz from oujda morocco.i apreciet you.
  i m verry happy for you because you are famous.
  i want to say that we are from same familly…
  if you can take my email for more discution
  god welling

Plaats je reactie