MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. wil voetballen bij FC Omniworld

28 februari 2006 | in Amusement, Muziek, Sport | 9 Reacties

Rapper Ali B. uit Almere ambieert een plaatsje in de selectie van de amateurs van FC Omniworld. B. meldde zich onlangs aan bij de zondaghoofdklasser met het verzoek of hij mee kon trainen met de eerste selectie. De Almeerse rapper heeft van trainer Gerard Staats drie weken de tijd gekregen om zich in de kijker te spelen en dus een plaatsje binnen de selectie af te dwingen, meldt Omroep Flevoland. De Marokkaanse rapper doet het momenteel goed met een exclusief voor de Nederlandse markt opgenomen nummer ‘Ghetto’ met de Amerikaanse rapper Akon en neef Yes-R. Niet iedereen is blij met dit nummer, omdat in het nummer wordt verwezen naar de Bijlmer. Volgens sommigen is dit niet terecht omdat al jaren wordt gewerkt aan het vernieuwen en voorkomen van ghettovorming in de Bijlmer.

Er zijn 9 reacties

 1. Mo
  01 maart 2006 om 12:32 uur.

  mashallah, hij gaat ook voetaballen!!

 2. Henk
  01 maart 2006 om 01:28 uur.

  Waarom niet,het komt allemaal goed.

 3. marokina
  01 maart 2006 om 02:37 uur.

  tbarkellah , wrm niet? we zulle zien !!
  allah i 3awnoe:)

 4. krimoe
  01 maart 2006 om 06:00 uur.

  ik hoop alleen niet dat hij over zijn lange neus valt hahahahah

  ewaa voetbal ze ali-b je weet en tegelijkertijd rappen zeker als je doelpunt maakt.

 5. shemharosh
  02 maart 2006 om 04:57 uur.

  waarom niet bij Ajax?met spelers als Snijder en Boukhari zal hij nog een kans maken op een basisplek ook

 6. hannenre
  04 maart 2006 om 06:48 uur.

  hij kan het best

 7. ik weet het niet meer
  15 maart 2006 om 01:54 uur.

  wajow als hij gaat voetballen weet ik het ook niet meer. Huij kan niet eens een balletje trappen. Als je beroemd bent in Nederland wil je alles tegelijk doen, zingen, dansen, acteren, voetballen. Hou het gewoon bij rappen, want er zijn er weinig op dat gebied, we hebben GENOEG voetballers in Nederland, kijk maar naar DIBA wat een Tallent, maar nee hoor noiit geselecteerd voor de Marokkaanse selectie. We moeten aandacht geven aan de echte talenten, niet aan een of andere grappenmaker uit de muziekbranche.

 8. mootje01
  22 maart 2006 om 10:55 uur.

  ewaa 😉 gek

 9. Rio
  19 mei 2008 om 10:29 uur.

  Ik weet niet hoor maat hij kan echt wel voetballen hoor. Dus praat niet over Ali maar ga eerst eens kijken ofzo. Ik heb tegen m gevoetbalt. Geef hem een kan.

Plaats je reactie