MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Golden Tulip breidt uit in Marokko

01 maart 2006 | in Economie | 1 Reactie

Zakenreisnieuws.nl meldt vandaag dat Golden Tulip Hospitality haar activiteiten in Marokko gaat uitbreiden. Dit doet zij door het tekenen van een managementovereenkomst voor de vijf reeds bestaande Farah Hotels. De luxe hotels liggen op strategische locaties in Marokko en zijn de afgelopen vijf jaar gerund door het moederbedrijf CMKD. De hotels, welke vanaf 1 maart onder de Golden Tulip vlag vallen liggen in Casablanca, Marrakech, Rabat, Safi en Khouribga. De hotels blijven eigendom van CMKD, een Marokkaans-Koeweitische joint venture. De overeenkomst zal worden uitgevoerd door Golden Tulip Marokko Managed by Dhr. Rochdi El Bouab, een uit Marokko afkomstige hotelprofessional.

Er is 1 reactie

  1. Gafour
    02 maart 2006 om 09:24 uur.

    Zijn er nog vacatures vrij in dat komende hotel ??? zo ja waar kan je dan aanmelden

Plaats je reactie