MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse schoonheid is nieuwe Lara Croft

01 maart 2006 | in Amusement | 8 Reacties

Het Marokkaans fotomodel Karima Adebibe, woonachtig in Bethnal Green, London, is door software bedrijf Edios onlangs gekozen als de nieuwe Lara Croft in het spel Tomb Raider. De 20-jarige Marokkaanse schoonheid werd gekozen uit duizenden deelnemers aan een internationale wedstrijd ter vervanging van de huidige Lara croft. Tomb Raider is een computerspel dat in 1996 is uitgebracht door Eidos Interactive en ontwikkeld door Core Design. Het centrale personage in het spel is Lara Croft, een aantrekkelijke vrouwelijke archeoloog, die op zoek is naar oudheidkundige schatten. Van het spel werden verschillende vervolgen op de markt gebracht. Foto’s zijn te zien op de site van de Morocco Times.

Er zijn 8 reacties

 1. amore
  01 maart 2006 om 06:50 uur.

  we gaan vooruit betreft integratie

 2. InGeniuZ
  01 maart 2006 om 07:24 uur.

  Zij is gewoon gruwelijk gek, echt een Marokkaanse schoonheid hahahahahaha. Angelina Jolie zou mogen dromen om net zo sweety en vleselijk uit te zien als deze Karima. En dan maar zeggen dat Libanese meisjes de mooiste zijn, ach hou op man, Marokkaanse meisjes blijven gewoon de mooiste en de knapste en de meest sexy vrouwen te zijn van het hele universum. Dat vind ik sinds ik voor het eerst verliefd werd op een mocro chicka, in mijn puberjaren.

 3. AbdelRahman
  02 maart 2006 om 09:02 uur.

  Zij is zo mooi dat ik mezelf gisteren in slaap huilde…

 4. mohand
  02 maart 2006 om 12:05 uur.

  hmm democratie, integratie, assimelatie

 5. amore
  02 maart 2006 om 04:52 uur.

  ik weet niet of die schoonheid haar waarden in acht neemt

 6. amore
  02 maart 2006 om 04:54 uur.

  zo willen westers mensen onze vrouwen zien dan ben je goede
  gintegreerd. en kun je overaal slagen als je zelf zo presenteert

 7. Hafid
  09 maart 2006 om 09:39 uur.

  Waarom al die moeite als Angelina Jolie er zo fanta…. uitzag in de films van Lara Croft, want ik vind onze Mocro dame niet dat je denkt wauw. ze is oke daar niet van

 8. Panther
  28 mei 2010 om 05:45 uur.

  JA ,

  En dit is dus wat er nu gebeurd, alle prachtige arabische,turkse,iraanse,hindoestaanse schoonheden van meisjes,

  die eerst vroeger hoofddoekjes enzo droegen, beginnen nu een beetje
  openbaar te worden.

  Arabische meisjes hebben ZOWIEZO een lkkr figuur, en oh wat een sexy uitstraling.

Plaats je reactie