MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hafla Anissa live op Fabchannel

02 maart 2006 | in Amusement, Muziek | Reageer

Hafla Anissa is het feest voor de vrouw dat op zondag 5 maart in Paradiso, Amsterdam plaats vindt. Dit feest zal live op het internet te volgen zijn, in beeld en geluid, op www.fabchannel.com. De uitzending begint om 14.00 uur. Marokkos populairste TV-kok Choumicha geeft een demonstratie en volkszangers Jedwane en Mimoun Rafroua zullen optreden. Naderhand wordt de registratie opgenomen in het online archief op Fabchannel.com en is daar terug te zien. Zowel live als achteraf is Hafla Anissa gratis te bekijken.

Fabchannel zendt wekelijks concerten, performances en lezingen in Paradiso en Melkweg uit op het internet. Naast live webcasts heeft Fabchannel.com een uitgebreid online videoarchief met 500 volledige concerten. Ook veel Marokkaanse artiesten als Najat Aatabou, Boussou Ganga en Sindibad.

Plaats je reactie