MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse consul op ouderavonden

03 maart 2006 | in Carriere, Maatschappij | 3 Reacties

De Marokkaanse consul Ahmed Ifrani wil aanwezig zijn op ouderavonden van scholen met veel Marokkaanse leerlingen. Hij hoopt dat ouders die normaal niet naar de school van hun kinderen komen, daarom wel zullen verschijnen. Dit schrijft het Algemeen Dagblad vandaag. Volgens de consul hebben sommige Marokkaanse ouders vaak niet de juiste intellectuele capaciteiten om hun kinderen te ondersteunen. Op de ouderavonden wil hij dat ouders uitleggen tegen welke problemen zij aanlopen zodat er een dialoog op gang komt.

Er zijn 3 reacties

 1. appie
  03 maart 2006 om 02:30 uur.

  siekkk, mn ouders sijn nooit mijn school ingeweest, selfs niet op de inschrijving. en k hb lang op die school gesete(vwo) en wel wat uitgehaald:)

  no ouders bij mij dus

 2. Rouzia
  03 maart 2006 om 04:37 uur.

  Als dit echt helpt, lijkt het me een goed idee!

 3. Youssef
  06 maart 2006 om 04:00 uur.

  Volgesn mij zijn die leerlingen officiel Nederlanders of niet?!! dus waarom zo de consul ernaar gaan?!? het heeft toch geen zin en het werkt tegen integratie van die leerlingen in de hun samenleving.
  De consul had beter de organisatie binnen zijn consulat verbeteren zodat we niet zomaar als je de ID willen halen lang moet wachten en veel wordt gevraagd.

Plaats je reactie