MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El-Akchaoui langer bij ADO

05 maart 2006 | in Sport | Reageer

ADO Den Haag heeft een mondeling akkoord bereikt met Youssef el-Akchaoui over een verlenging van diens contract. De 25-jarige Marokkaanse verdediger tekent binnenkort voor drie jaar bij. El-Akchaoui speelt sinds de zomer van 2003 voor de Hagenaars. Daarvoor stond de linksback bij Excelsior en de Duitse club 1.FC Union Berlin op de loonlijst. Hij speelde in zijn jeugd ook voor Alblasserdam en Feyenoord.

Plaats je reactie