MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Veel voorkeurstemmen voor Aboutaleb

09 maart 2006 | in Politiek | 5 Reacties

De Amsterdamse PvdA-wethouder Ahmed Aboutaleb heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen meer stemmen gehaald dan PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher. De uit Marokko afkomstige wethouder kreeg ruim 46.000 voorkeurstemmen, bijna 11.000 meer dan Asscher. In totaal koos 14% van de Amsterdamse kiezers voor Aboutaleb. Ter vergelijking: Frits Bolkestein, kopstuk uit de landelijke politiek en lijstduwer voor de VVD, haalde ‘slechts’ 2.391 voorkeurstemmen.

Er zijn 5 reacties

 1. Analist
  09 maart 2006 om 07:39 uur.

  Een teken dat veel mensen het goed hebben begrepen.

 2. karim
  09 maart 2006 om 10:04 uur.

  ahmed aboutaleb voor burgemeester

 3. nestor
  10 maart 2006 om 12:41 uur.

  Wij Maro-kezen mogen trots zijn op de heer Ahmed . Wat hij voor de Marok. gemeenschap heeft gedaan is niet in waarde te tellen. Hij verdient meer dan een post van burgers-vader. Als ik hem was zal ik voor een verblijf in de residentie kiezen.

  NB: een ding is zeker. Ahmed zal in den haag niet verdwalen.

 4. Youssef
  10 maart 2006 om 10:23 uur.

  De beste Marokkaan van Nederland!! iemand die weet hoe het in mekaar zit, dat integratie met behoud van eigen identiteit de makkelijkte weg en de juiste weg om een gezonde samenleving.

 5. Mo
  10 maart 2006 om 05:21 uur.

  ahmed aboutalib als burgemeester !

  difficult but not impossible.

Plaats je reactie