MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko bij herdenking Madrid

11 maart 2006 | in Maatschappij | 1 Reactie

Een delegatie uit Marokko is vandaag aangekomen in Madrid, om samen met de Spanjaarden de terreuraanslagen op 11 maart 2004 te herdenken. Op die dag ontploften in vier forensentreinen gelijktijdig vier bommen. Daardoor kwamen 191 personen om het leven. Veel van de verdachten van die aanslag komen uit Marokko. Premier Zapatero nam na het middaguur deel aan een kranslegging in een herinneringspark in de stad. De plechtigheid werd gevolgd door vijf minuten stilte.

Er is 1 reactie

  1. farid
    17 maart 2006 om 06:49 uur.

    blij dat het voorbij is en hoop dat het nooit meer gebeurt peace

Plaats je reactie