MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kloof politie en allochtonen wegwerken

15 maart 2006 | in Maatschappij | Reageer

De politie in Amsterdam en de Turkse en Marokkaanse gemeenschap constateren dat er veel onbegrip tussen beide bestaat. Om de kloof te dichten hebben de politie, de Turkse Arbeidervereniging (HTIB) en het Euromediteraan Centrum (EMCEMO) dinsdag een samenwerkingsverband ondertekend. Het plan is in november tijdens de vele debatten rondom de herdenking van de moord op filmmaker Theo van Gogh ontstaan. De eerste projecten in het zogenoemde Het Manifest/De Verbinding zijn al begonnen. De politie heeft stageplekken beschikbaar voor jongeren en allochtone organisaties HTIB en EMCEMO helpen op hun beurt de politie met het werven van allochtonen binnen het politiekorps.

Plaats je reactie