MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hind naar Zuid-Afrika

16 maart 2006 | in Amusement, Muziek | Reageer

Zangeres Hind gaat naar Zuid-Afrika om muziek te maken met Zuid-Afrikaanse artiesten. Ook treedt ze daar op in een hiv/aids-kliniek. Ze vertrekt 21 maart voor een week naar het land, liet organisator Mundial Productions dinsdag weten. Hind speelt met haar band op diverse plekken in en om Johannesburg. Met haar concert in de kliniek wil de zangeres aandacht vragen voor de miljoenen hiv- en aids-patiënten in Zuid-Afrika. “Het valt me altijd op dat mensen die zo weinig hebben, zo sterk en zo levenslustig kunnen zijn. Dat inspireert me”, zegt de voormalige deelneemster aan Idols.

Plaats je reactie