MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

AZ heeft interesse in Nourdin Boukhari?

18 maart 2006 | in Sport | 2 Reacties

Volgens SoccerPlaza gaan er geruchten dat AZ interesse heeft om Ajacied Nourdin Boukhari aan het eind van dit seizoen over te nemen. De Marokkaan die mag vertrekken bij Ajax wil graag naar een andere topclub of naar het buitenland. De Alkmaarders zijn al langer op zoek naar een goede linkshalf en in Boukhari zien ze een mooie optie, ook gezien het feit dat Boukhari transfervrij mag vertrekken uit Amsterdam. Eerder had de Telegraaf gemeld dat Nourdin Boukhari zijn carriere mogelijk voort zou zetten in Turkije. Trabzonspor, een subtopper in de Turkse competitie, zou geïntreseerd zijn in de diensten van de Marokaan. Meer berichten over Boukhari…

Er zijn 2 reacties

  1. vato loco
    21 maart 2006 om 09:48 uur.

    AZ is een hele gooie club voor nordin,ik hoop dat ie doet.

  2. Maghreb Magazine » FC Utrecht ook interesse in Boukhari
    12 april 2006 om 02:49 uur.

    […] FC Utrecht is de volgende club die belangstelling heeft in Nourdin Boukhari. Dit meldt het Algemeen Dagblad. Utrecht wil de Marokkaan als opvolger voor Dave van den Bergh. Eerder toonden AZ en sc Heerenveen interesse. Boukhari is na dit seizoen transfervrij bij Ajax. De middenvelder speelt te wisselvallig. Afgelopen zondag zorgde hij voor het winnende doelpunt in de topper tegen AZ. Meer over Boukhari op MaghrebMagazine… […]

Plaats je reactie