MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vader Tarik Sektioui overleden

19 maart 2006 | in Sport | 8 Reacties

Volgens de Fanpage van voetbalclub AZ is de vader van Tarik Sektioui overleden. Hij was al langere tijd ernstig ziek. Sektioui verbleef daarom al enige tijd in Marokko om bij zijn vader en familie te kunnen zijn. De wedstrijd vandaag (zondag) tegen Feyenoord krijgt samen met het overlijden van de dochter van Feyenoord speler Alfred Schreuder, een zwarte rand. Morgen zal er een minuut stilte zijn voor de wedstrijd en er wordt gespeeld met rouwbanden. Verschillende Feyenoord fansite’s hebben al een oproep geplaatst om in zwarte kleding te komen. MaghrebMagazine wenst Tarik Sektioui en familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Er zijn 8 reacties

 1. vato loco
  19 maart 2006 om 10:03 uur.

  Inna lillahi wa inna razioun.”…..(en tarik,heel veel sterkte de komende tijd).

 2. trab
  19 maart 2006 om 12:22 uur.

  “Inna lillahi wa inna razihoun.”Tarik, beste jongen, veel sterkte en wees geduldig tot je beloond zal worden!!!

 3. rRachid
  19 maart 2006 om 03:39 uur.

  inna lilahi wailyehi raji3oum wa assekanaho lah fasseha janatih.

 4. Amsterdammer
  20 maart 2006 om 09:37 uur.

  Sterkte

 5. Abdel
  20 maart 2006 om 12:31 uur.

  Inna ilillahi wa inna arazioun

 6. Just me
  20 maart 2006 om 01:48 uur.

  Ina lilahi wa ina ilajhi radji3oen…
  El baraka frasek allah ie 3tik sbar icnah allah…
  Hij is nu incha allah in betere handen….Allah ie rahmoe…

 7. bouchiba
  21 maart 2006 om 01:26 uur.

  je presente just mes sincere condaleance a la famille Sektioui.

 8. adlan
  06 april 2006 om 02:02 uur.

  veeel sterkte tarik en ze familie

Plaats je reactie