MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fikse vergoeding geëist in zaak Oulmers

21 maart 2006 | in Sport | 1 Reactie

Voetbalclub Sporting Charleroi eist van de FIFA voorlopig een schadevergoeding van 615.955 euro na de blessure van Abdelmajid Oulmers bij Marokko op 17 november 2004 tijdens een interland tegen Burkina Faso. Oulmers was negen maanden buiten strijd en bereikte nooit meer zijn oude niveau. Charleroi moest bovendien opdraaien voor de revalidatiekosten van de Marokkaanse voetballer. De club schat dat ze in totaal 2 miljoen euro schade leed.

De G14, de vereniging van de achttien rijkste en machtigste voetbalclubs van Europa, vroeg maandag voor de handelsrechtbank van Charleroi een schadevergoeding van in totaal 860 miljoen euro van de Internationale Voetbalfederatie FIFA. “De G14 wil 860,4 miljoen euro als vergoeding voor de schade die de achttien clubs de jongste tien jaar leden door hun spelers aan de nationale selecties af te staan en voor de blessures die de spelers bij hun nationale teams opliepen”, verklaarde advocaat Jean-Louis Dupont, bij de opening van “de zaak Oulmers” in Charleroi.

Er is 1 reactie

  1. jassin
    22 maart 2006 om 03:42 uur.

    hahahahahahha. laat me niet lachen

Plaats je reactie