MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko wil meer handel met Brabant

22 maart 2006 | in Economie | 5 Reacties

Omroep Brabant meldt dat Marokko meer handel wil gaan drijven met Brabantse bedrijven. De minister van handel en de gouverneur van de hoofdstad Rabat willen bedrijven op het gebied van toerisme, logistiek en industrie naar Marokko halen. Op dit moment bezoekt een Brabantse culturele missie onder leiding van commissaris van de Koningin Maij-Weggen Marokko. Begin volgend jaar gaat er waarschijnlijk een Brabantse handelsmissie naar Marokko die daarover afspraken kan gaan maken.

Er zijn 5 reacties

 1. nardjis
  22 maart 2006 om 09:53 uur.

  het wordt weer casa cq rabat

 2. mohamed
  22 maart 2006 om 03:14 uur.

  ja sow what, dat zijn wel de dichtsbevokte gebieden van marokko en de economische gebieden waar ook veel mensen wonen van rif , dacht je dat ze naar nador gingen of wat? hahaha altijd negatief he

 3. amore
  23 maart 2006 om 07:50 uur.

  dicht bevolkt gebiede heeft altyd voorang dus wat je bedeoelt,de rest van marokko telt niet mee zoals altyd geweest ,nador heeft merr te bieden dan andere gebieden , wordt tyd dat casa en rabat plat wordt
  gegoeid ,dan heeft iederen werk in marokko,gellukkig zijn we zelfstandig en voor onze zelf zorgen,

 4. Sakina
  24 maart 2006 om 06:58 uur.

  ni alleen nador heeft meer te biede. er zijn ook dichtsbevolkte gebieden waar niemand erover praat.

 5. farid
  28 maart 2006 om 12:00 uur.

  het maakt niet uit hoor morokko is morokko als het daar goed loopt komt die andere van zelf alleen de tijd

Plaats je reactie