MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ex-bondscoach Marokko bekeert zich tot islam

24 maart 2006 | in Geloof, Sport | 10 Reacties

Volgens Sport.be hebben de Fransman Philippe Troussier, ex-coach van de Marokkaanse en Japanse nationale ploeg, en zijn echtgenote zich in de Marokkaanse hoofdstad Rabat bekeerd tot de islam. “Troussier, die een huis heeft in Rabat, heet niet meer Philippe, maar heeft de voornaam Omar aangenomen, terwijl zijn echtgenote Dominique nu Amina genoemd wordt”, verklaarde de Marokkaanse pers. Een bron die dicht bij het koppel staat, bevestigde de informatie en voegde er aan toe dat de ceremonie vorige vrijdag plaatsvond in Rabat.

Er zijn 10 reacties

 1. amore
  24 maart 2006 om 09:12 uur.

  nou het gaat goede kant op

 2. chest
  24 maart 2006 om 09:19 uur.

  masha allah

 3. Liefhebber
  24 maart 2006 om 11:30 uur.

  Snel weer aannemen die gast want hij heeft geen kans gehad. Marokkaanse bondcoaches is altijd een ramp geweest en dat zal nog lang zo blijven. Mahas Allah OMAR!

 4. abdellah
  24 maart 2006 om 11:50 uur.

  allah akbar,
  heel heel goed nieuws,
  islam is de waar godsdienst en blijft.
  alhamdou lillah
  mijn felicitatie naar deze moedige fransbroeders van de islam
  abdellah.

 5. NOUR - ISLAM -
  24 maart 2006 om 02:51 uur.

  MASSALLAH –

  HET GAAT JE GOED OMAR EN AMINA

  Layrahmakoem

 6. Sakina
  24 maart 2006 om 06:51 uur.

  dat is al een begin.
  hoe meer moslims hoe beter.

 7. MOsecurity
  25 maart 2006 om 06:31 uur.

  ina allah jahdi men jachae

 8. shemharosh
  25 maart 2006 om 07:13 uur.

  ooooooooh wat zielig

 9. tzzzz
  06 april 2006 om 11:51 uur.

  hahahahaahaha oooh wat zijn we weer trots, er is een blanke bekeerd naar de islam. iedereen moet het weten. tzzz marokkanen worden frans en fransen worden moslim. heb liever dat de marokkanen eerst naar de islam bekeren…..( er zijn jaarlijks duizenden afrikanen en aziaten die zich bekeren naar de islam. vind ik veel mooier en beter broeden meer en breidden veel sneller uit!!!!) ..

 10. KARIM
  13 april 2006 om 05:17 uur.

  HELEMAAL MET JE EENS!!!!!

Plaats je reactie