MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Debat over Marokkaanse jongeren Utrecht

25 maart 2006 | in Maatschappij | Reageer

De Utrechtse Studentenvereniging Insan organiseert in samenwerking met SMT (Samenwerkingsverband Marokkanen en Tunisiers) de laatste debatavond in een reeks van 4 debatten. In 4 grote steden in Nederland te weten Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en Utrecht zal gedebateerd worden rond de thema: “Marokkaanse jongeren en Radicalisering”. Het debat in Utrecht heeft als subthema: “Geintegreerd en Radicaal: tegenstrijdig of dodelijk combinatie?”. Prominente gasten en het publiek zullen hun licht laten schijnen op de relatie tussen integratie en radicalisering. Panelleden zijn Hans Jansen , Naima Azough, Khadija Arib en Ali Eddaoudi.

Titel: “Geintegreerd en Radicaal: tegenstrijdig of dodelijk combinatie?”
Onderwerp: Oplossingen van Radicalisatie, met nadruk op de rol van integratie
Datum: Vrijdag 31 maart 2006
Tijd:17:30 – 22:00
Plaats: Blauw college zaal UMC Utrecht – Heidelberglaan 100 in Utrecht

Plaats je reactie