MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Promotiecampagne zet Marokko op de kaart

01 april 2006 | in Economie | 10 Reacties

Marokko zet zichzelf voor het eerst als vakantieland op de kaart. Het Nationaal Marokkaans Bureau voor Toerisme start op dinsdag 18 april 2006 een grootscheepse promotiecampagne. Directeur Benelux Khalid Tijani en adjunct-directeur Leïla Boubia van het Nationaal Marokkaans Bureau voor Toerisme presenteren tijdens de startbijeenkomst op 18 april in Restaurant Safir (Rotterdam), de plannen van de Marokkaanse regering om het toerisme naar Marokko in 2010 te verdubbelen ten opzichte van 2005. De plannen maken van Marokko dé vakantiebestemming voor strandvakanties, skivakanties, meetings, incentives en events, en voor sport- en wellness-vakanties.

Marokko is een verrassend vakantieland met tal van onvermoede extra’s. Marokko is een zeer gastvrij land waar men overal alleen kan rondreizen om te genieten van de culturele verscheidenheid, het adembenemende landschap, de alom aanwezige kunst, de bijzondere architectuur en de pracht en praal van paleizen. Om de wintersporttoerist extra te behagen, wordt het skigebied op 80 kilometer ten noorden van Marrakech uitgebreid tot een heus skioord. Bovendien voorzien de nieuwe plannen in de groei van Casablanca tot dé congresstad van Noord-Afrika. Om het golf- en wellness-toerisme te bevorderen, zijn allerlei projecten in voorbereiding en al bestaande rondreizen door Marokko worden aantrekkelijker door ook kleinere steden op te nemen in de route.

Er zijn 10 reacties

 1. Marokino
  01 april 2006 om 04:08 uur.

  Het is goed zo’n een plan, alleen jammer dat er niet naar het oosten wordt gekeken.

 2. trab
  01 april 2006 om 07:44 uur.

  Ik hoop alleen niet dat Marokko nog meer verloederd! Ik heb zeer trieste verwachtingen, een 2e thailand misschien is wel de juiste naam zometeen.

 3. Izran
  02 april 2006 om 08:21 uur.

  Allemaal leuk en aardig die plannen. Ik ben bang dat Marokko een 2e Thailand gaat worden. Vooral in steden als Casa, Rabat waar sjeiks uit Golfregio komen om hun sexuele frustraties kwijt kunnen.En Marakech is het nu al een bedevaartsoord voor Homo’s en Pedofielen. Gelukkig is het midden en het noorden van t land niet zo toeristengeil.

 4. rifi
  05 april 2006 om 11:53 uur.

  als rifiaan heb ik niks aan wij mensen van arif is niet van belang te kijken naar zulk leugens van deze arabieren wie gaat prifiteren bien sur de arabieren wij rif niet wij moeten juist met spanje gaan samen werken om ons arif goed te maken , irifieen waker worden en wees objecief hoe blijven jullie slapen . vakantie naar marokko bojcoten royal air maroc ook bojcoten kijk goed wat de vliegtiket naar de arabische steden kost o.a casablanca en kijk wat dat kost naar nador en oujda.
  de enige uitweg is samen werken met spanje.

  comite arif

 5. hamid imazighen
  05 april 2006 om 12:45 uur.

  hoi besten waarom heebben jullie mijn artikel van van ochtent verwijderd zijn julie zeker arabische beherders van deze site.

  arif alhourra

 6. Administrator
  05 april 2006 om 02:08 uur.

  Wat is je probleem – het bericht staat er toch?

 7. fadoua
  05 april 2006 om 08:52 uur.

  je denkt dat alleen arif geen aandacht krijgt, rifi, als je goed ziet dan ga je zien dat ook nog meerdere steden aan de zee die niet gezien worden en ook heel mooi zijn en, veel te doen is en niet elke arabisch steden, zoals jij je conclusies trekt, zitten homo’s,…

  Ik begrijp ni dat je altijd een scheiding moet zetten tussen arabieren en berbers. We zijn toch allemaal moslims.
  leg het me dan uit waarom je die scheiding moet zetten.

 8. farid
  06 april 2006 om 07:28 uur.

  hou op voor die gene die er tegen zijn wand je snapt er niks van he dit is goed voor ons prachtig land wand het word gezien endelijk als vakantie land een plaats van radicaal het tegen deel word tegelijker tijd bewezen met andere woorden heel morokko word er beter door je kinderen of wat dan ook van je

 9. farid
  06 april 2006 om 07:28 uur.

  dus meegenomen groetjes

 10. farid
  06 april 2006 om 07:36 uur.

  hou op voor die gene die er tegen zijn wand je snapt er niks van he dit is goed voor ons prachtig land wand het word gezien endelijk als vakantie land een plaats van radicaal het tegen deel word tegelijker tijd bewezen met andere woorden heel morokko word er beter door je kinderen of wat dan ook van je en komt geld binnen

Plaats je reactie