MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Elbekay Bouchiba naar Roda

03 april 2006 | in Sport | 1 Reactie

Op haar officiële website maakt voetbalclub Roda JC melding van de komst van Elbekay Bouchiba. De 27-jarige Marokkaan met Nederlandse wortels heeft al een akkoord bereikt met de Limburgse club en zal op zeer korte termijn een driejarig contract tekenen. Eerder gaf Twente al aan dat de middenvelder op zoek mocht naar een nieuwe club. Bouchiba is deze zomer transfervrij. Bouchiba begon zijn carrière bij Willem II. Vorig seizoen speelde hij veertien duels, en dit jaar kwam hij pas tot zeven duels.

Er is 1 reactie

  1. Aziz
    05 april 2006 om 01:27 uur.

    Het is goed gellukkig dat ie naar Roda jc komt en dat ie probeert ’n kans te krijgen bij de club. En zo hoop ik dat ie wordt selecteert voor Marokko. veel succes Elbekay. ( Aziz Bouchiba)

Plaats je reactie