MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Belangstelling Heerenveen voor Boukhari

05 april 2006 | in Sport | Reageer

Volgens het voetbalweekblad Voetbal International staat de Marokkaanse speler Nourdin Boukhari in de belangstelling van Sc Heerenveen. De speler liet eerder weten liever te gaan spelen in een andere competitie. Tot op heden is er echter, volgens SoccerPlaza, geen belangstelling vanuit het buitenland getoond voor Boukhari. De middenvelder van Ajax zal de club aan het einde van dit seizoen transfervrij gaan verlaten.

Plaats je reactie