MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa kiest voor Marokko

18 april 2006 | in Sport | 3 Reacties

Moubarak Boussoufa, de aanvallende middenvelder van AA Gent, gaat voor het nationale team van Marokko spelen. Dat heeft een verantwoordelijke van de Marokkaanse voetbalbond gisteren gezegd. Boussoufa heeft ook de Nederlandse nationaliteit. “Boussoufa werd opgeroepen door bondscoach Mohamed Fakhir en is daar op ingegaan”, aldus de woordvoerder. Volgens de Marokkaanse pers zal de 22-jarige Boussoufa mogelijk in mei al zijn debuut maken voor Marokko. Het team speelt dan een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Verenigde Staten, meldt Het Laatste Nieuws.

Er zijn 3 reacties

 1. mimoen
  18 april 2006 om 05:59 uur.

  ja bousoufa is een echte marokkaan, ik had ut al verwacht maar van affelay en aissatie verwacht ik een andere reactie

 2. sinsinbad
  19 april 2006 om 03:07 uur.

  nee hoor zij moeten meegaan in het aanbod van FAKHIr aangezien ze er nooit voor zijn opgeroepen gebeurt het deze keer wel.. ik neem aan dat zij niet naar marokko gaan bellen of mailen dat ze in het nationale team willen komen de scouting van maroc moet komen om hun te vragen.. Ik hoop dat ze het aanbod van Fakhir niet afslaan

  laterzzzz

 3. farid
  22 april 2006 om 04:10 uur.

  HET IS MOEILIJK VOOR DIE JONGENS OM TE KIEZEN MAAR IK BEDOEL AFFALAY ASAITE BOUSOUFA ZIIN ALLEMAAL MIDDEVELDERS NL WAT MOROKKO WAT

Plaats je reactie