MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe berekening zorgtoeslag

28 april 2006 | in Marokko, Overheid | 1 Reactie

De zorgpremies voor remigranten naar Marokko de zogenoemde pensionado’s worden een stuk lager. Maar de zorgtoeslag moet daardoor voor hen wel opnieuw berekend worden. Dat heeft minister Hoogervorst (Volksgezondheid) gisteren gezegd. Hoogervorst beloofde de Tweede Kamer de premies voor het eind van het jaar ingevoerd te hebben. Dan krijgen de mensen ook de teveel betaalde premies met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2006 terug. Het gaat om zowel de AWBZ-premies, als de premies voor de zorgverzekeringswet. De rechter bepaalde onlangs dat hij AWBZ-premie moest aanpassen aan de kosten in het land waar de betreffende verzekerden wonen.

Er is 1 reactie

  1. samson
    28 april 2006 om 12:58 uur.

    god zzk

Plaats je reactie