MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wil jij meewerken aan Maghreb Magazine?

28 april 2006 | in Internet | Reageer

Maghreb Magazine is op zoek naar enthousiaste redacteuren die samen met ons team de website up-to-date willen houden. Ben jij een nieuwsfreak en kun je minimaal twee berichten per dag in goed Nederlands schrijven, dan ben jij de persoon die we zoeken. Stuur je gegevens, liefst samen met een door jou geschreven nieuwsbericht, via het contactformulier naar ons. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.