MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse diva Milouda in Utrecht

02 mei 2006 | in Amusement, Muziek | 6 Reacties

De Marokkaanse diva Milouda is één van de artiesten die op het bevrijdingsfestival van vrijdag 5 mei in Utrecht optreedt. De festivalorganisatie is trots op haar komst want ze is een grote naam in Marokko. Milouda zingt traditionele liederen uit het Rifgebergte. Daarnaast zweept de band Tarwa N Chikn Muhand het publiek op met wereldmuziek. Deze Belgische band Internationals brengt vrolijke afrobeats, gemixt met jazz en ska. Net als vorig jaar organiseert Stichting Tawiza dit speciaal Amazigh (Berber)Feest. ook organiseert zij debatten, waarin een panel en jongeren met elkaar de verbale strijd aan zullen gaan voor de vrijheid. Vanaf 14:00 tot 17:00 zullen debatrondes worden afgewisseld met dicht-, dans-, muziek- en theateracts.

Er zijn 6 reacties

 1. Moh
  02 mei 2006 om 04:11 uur.

  Een Diva? Milouda een DIVA? Hhahahah, tjah, zoals de Hollanders het zeggen: In het land der blinden is eenoog Koning. De mazzel!

 2. tzzzzz
  08 mei 2006 om 12:08 uur.

  nee najat 3tabou, dat is een diva tzzzzzzzzz gjemech amiss n tegna

 3. moh
  08 mei 2006 om 11:24 uur.

  wie heeft iets over n. 3tabou gezegd

 4. tzzzzz
  08 mei 2006 om 11:25 uur.

  Stiekem in je achterhoofd was dat wel je gedachten.

 5. fatousaaa
  10 mei 2006 om 12:01 uur.

  er zijn ergere dingen op de wereld man,houd voortaan onnodige opmerkingen voor je.
  ALs ze neit van belang zijn.

 6. tzzzzz
  14 mei 2006 om 06:36 uur.

  ja… jij namelijk, verdwijn nu!!!! mogen we nu ook geen grappen meer maken.

Plaats je reactie