MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bløf neemt nummer op in Marokko

11 mei 2006 | in Marokko, Muziek | 1 Reactie

Bløf neemt in september in de Marokkaanse stad Marrakech een nieuw nummer op. De Zeeuwse formatie is nog opzoek naar een artiest uit het Noord-Afrikaanse land die mee wil werken aan de opnamen. Het nieuwe album dat werd uitgebracht in maart, genaamd ‘Umoja’, hebben ze met artiesten uit verschillende werelddelen gemaakt, maar niet met artiesten uit Marokko. Vandaar dat ze alsnog van plan zijn een nieuw nummer op te nemen in Marokko. In een reactie laat de band weten verheugd te zijn naar Marokko te reizen. “We hebben het altijd jammer gevonden dat ‘Umoja’ ons niet naar Marokko voerde. De Marokkaanse muziek is veelzijdig en boeiend”. De Zeeuwen zullen ongeveer 75 fans meenemen die aanwezig zullen zijn bij een akoestisch optreden van de band en bij de opnamen van het nieuwe nummer.

Er is 1 reactie

  1. Saida
    12 mei 2006 om 11:08 uur.

    Je moet eens de reacties op dit bericht lezen op geenstijl.
    Die gasten laten geen gelegenheid voorbij gaan om hun bekrompenheid te tonen.

Plaats je reactie