MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati en Afellay bij Jong Oranje

14 mei 2006 | in Sport | 6 Reacties

Ibrahim Affelay en Ismail Aissati zijn opgenomen door bondscoach Foppe de Haan in de selectie van Jong Oranje . De jonge Nederlandse Marokkanen zullen deelnemen aan het Europees Kampioenschap in Portugal dat gehouden wordt van 23 mei tot en met 4 juni. Ibrahim Affelay haakte vorige week nog af met een knieblessure en zal zich maandag weer melden in het trainingskamp in Doorwerth. Hij is naar verwachting op tijd hersteld om deel te nemen aan het toernooi. Rachid Bouaouzan heeft in het oefenduel met Oranje indruk gemaakt op Foppe de Haan, maar hij is helaas op het laatste moment afgevallen en zal dus niet toegevoegd worden aan Jong Oranje.

Er zijn 6 reacties

 1. micromocro
  14 mei 2006 om 05:40 uur.

  ik hooop dat aissati en affelay in navolging van Boussoufa ook voor de Marokkaanse nationale ploeg gaan kiezen.
  als ze dat doen dan ben ik zeker dat we aan het volgende WK in Zuid-Afrika gaan deelnemen.
  ik hoop dat er in Nederland een Marokkaanse pijlsnelle , vlotscorende Marokkaanse pichichi opstaat.

 2. Marokino
  14 mei 2006 om 06:22 uur.

  Beste Micromocro,

  De spelers Aissati en Affelay zijn hele goede spelers, maar voor de Marokkaanse elftal komen ze toch nog iets tekort. Ze zijn jong en nog niet klaar voor de internationale nivo. Kortom over een paar jaar, ja dan zijn ze gevaarlijk inshallah.

 3. micromocro
  14 mei 2006 om 09:55 uur.

  het wk in zuid afrika is pas over 4 jaar he, dus ze hebben even wat tijd.
  bovendien hebben ze al champions league ervaring en Marokko speelt nu toch geen matchen met inzet.
  waarom ze niet even wat laten proeven ?

 4. Marokino
  15 mei 2006 om 05:03 uur.

  2 wedstrijden CL (ervaring)?????, ja dat bedoel ik ook over 4 jaar zijn ze top.

 5. farid
  21 mei 2006 om 02:32 uur.

  geloof me die twee bij elkaar is echt gevaarlijk

 6. abdelilah
  22 mei 2006 om 10:41 uur.

  ze zijn gevaarlijk ik hhop dat ze over een paar jaar voor maroc kiezen

Plaats je reactie