MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benefietavond stichting Darelhouda

14 mei 2006 | in Amusement, Maatschappij | Reageer

Darelhouda is een Hollandse Stichting voor weeskinderen en weesouderen in Marokko. Dit is een gezamenlijk project van mensen met Nederlandse en Marokkaanse oorsprong uit Zeist en omstreken. Sinds de oprichting eind 2005 werkt zij hard om maatschappelijke draagvlak te vinden voor een eigen tehuis. Om dit te bewerkstelligen is het gerenommeerde Hotel Theater Figi te Zeist benaderd. Zij staan zeer positief tegenover de stichting en bieden hun faciliteiten risicoloos aan voor een benefietavond. Dit eerste evenement is gelijk een test case met de mogelijkheid om in de toekomst vaker bijzondere arrangementen in en met Figi te mogen organiseren. Hierbij zal de betrokkenheid tussen Nederlanders en
Nederlanders van Marokkaanse oorsprong centraal staan.

De eerste benefietavond vindt plaats op zondag 28 mei 2006 in Figi, aanvang is 18:00 uur. Toegangskaarten voor de complete avond kosten 40 euro. Voor alleen het avond programma, aanvang 20:00, zijn extra kaarten beschikbaar á 10 euro, in beide gevallen is een vast gedeelte
voor Darelhouda.

Plaats je reactie