MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FC Utrecht niet verder met Ramzi

14 mei 2006 | in Sport | 3 Reacties

FC Utrecht gaat niet verder met Adil Ramzi. De club heeft de optie om de van AZ gehuurde voetballer over te nemen, niet gelicht. Ramzi speelde een half seizoen in de Galgenwaard. De Marokkaan staat in Alkmaar nog onder contract tot medio 2008. Omdat de 28-jarige aanvaller bij AZ niet aan voetballen toekwam, liet hij zich halverwege het seizoen verhuren aan FC Utrecht. Ramzi speelde vijftien competitiewedstrijden in het team van Foeke Booy. Daarin kwam hij zeven keer tot scoren.

Er zijn 3 reacties

 1. micromocro
  14 mei 2006 om 05:51 uur.

  hij gaat me natuurlijk niet horen maar moest ik adil zijn dan zou ik nu naar een Belgische subtopper gaan.
  met zijn talent speelt ie zich binnen de kortste tijd in de gunst van enkele europese subtoppers.
  ik heb enkele suggesties : AA GENT ( huidige club Boussoufa) , Lokeren,Brussels en Charleroi. in deze volgorde.
  Mijn insziens is AA Gent de beste optie, goede trainer , leuke stad en het heeft menig noordafrikaan een mooi transfer bezorgd , Jbari ( topschutter) transfer naar Brugge, ahmed Mido Hossam ( transfer Ajax ) en binnenkort Boussouffa naar anderlecht.

 2. Karembeu
  15 mei 2006 om 11:55 uur.

  Horen, lezen.. wat maakt het uit?

  Mido een Noord-Afrikaan?

  In Belgie spelen betekent een forse stap achteruit.

 3. ***
  17 mei 2006 om 07:28 uur.

  egypte ligt toch in noord-afrika of niet soms
  dus dan is mido een noord afrikaan

Plaats je reactie